Marjan Debel

viool en zangGeert Lombaert

gitaar en zangPaul Depoortere

contrabasSteven Mulier

musette, gitaar,

tin whistle en zangStefaan Lombaert

mandoline, tin whistle,

gitaar, bouzouki en zang‘Overigens’ staat voor Vlaamse en Ierse folkmuziek. Nu en dan krijgt u ook songs uit andere genres te horen. Deze songs zijn dan van meerstemmige zangpartijen voorzien en in een folkbad ondergedompeld.

De live-muziek van 'Overigens' bekoort jong en oud, de stille genieter en de uitbundige danser, ... en maakt van elk feestje een onvergetelijk moment.

Met hun akoestische instrumenten (gitaren, viool, mandoline, accordeon, contrabas, bouzouki, tin whistle en meerstemmige zang) brengen de vijf muzikanten steevast ambiance in de tent (of eender waar). De folkgroep brengt overigens haar eigen, aangepaste geluidsinstallatie mee zodat de klank steeds optimaal is.Ontstaan

Augustus 1990. Drie muzikanten uit Izegem worden samengebracht om wat muziek te spelen tijdens ‘den trouw’ van een gemeenschappelijke kennis. Een kennis die weet dat ze als knapen zongen in het koor van de parochie en dat ieder van hen thuis een instrument leerde spelen. Na die eerste trouwviering speelde de groep 'Trouwens' nog tientallen andere. Gaandeweg werd de vraag groter om niet alleen vieringen, maar ook "overige" gelegenheden en feesten op te luisteren. 'Overigens' is geboren en intussen volwassen.